David Vidales upptäckte sin stora passion, personlig utveckling 2014. Sedan dess har han gjort en intensiv resa på både in- och utsidan.

På vägen har han hjälpt många människor att nå sina egna mål och 2015 debuterade han med boken Vem Skapar Vem? Idag håller han bland annat föreläsningar, nätkurser och webbinarier kring personlig utveckling.

David brinner för frågor som frihet, lycka och självkänsla och betonar vikten av att skifta perspektiv för att skifta ens liv. Med hjälp av reframing(omtolkning) hjälper han människor att leva sina liv fullt ut.

Arbetssättet lämpar sig för dig som önskar nå konkreta mål, som att sluta röka eller gå ner i vikt men även för dig som brottas med livets stora frågor. Vad vill jag? Vad ska jag göra, och vad gör mig riktigt lycklig?

Här hittar du Vem Skapar Vem?  tryckt form eller som e-bok.

 

Maria-Paz Acchiardo är eldsjälen som gjort en fascinerande och spännande livsresa. Ett liv präglat av engagemang, upptäckarlust och viljan att ge sitt allra, allra bästa. 

Vid en viss tidpunkt blev det för mycket, kroppen sade ifrån. Hon blev utbränd och sjuk. Då kom insikten så Maria-Paz valde bort ett mycket stressfyllt arbete i storstaden till förmån för ett liv i total frihet nära naturen. 

Sedan 2011 ägnar hon sig helhjärtat åt att inspirera människor i Sverige och rumt om i världen som önskar förverkliga sina drömmar samt finna sinnesro, klarsynhet och lycka i sig själva.

Maria-Paz delar gladeligen av sin erfarenheter inom Mindfulness och The Work of Byron Katie. Hon arbetar med fyra enkla frågor som hjälpt så många människor att bli fria från stressfulla tankar och att komma i kontakt med sin inneboende kreativa kraft och livsglädje.